Tervetuloa Inkeren kartanon kotisivuille!

Inkeren kartano on Perttelissä Varsinais-Suomessa sijaitseva karjatila, jolla on pitkä historia. Nykyään Inkerellä kasvatetaan Hereford-karjaa lihaksi ja jalostukseen sekä viljellään viljaa ja heinää. Heinää viljellään myös myyntiin hevosille ja lihaa voi ostaa suoraan tilalta. Ostamalla lihasi Inkeren kartanosta tiedät varmasti lihan alkuperän ja saat taattua laatua!

Tilalla panostetaan eläinten hyvinvointiin ja pyritään antamaan eläimille mahdollisuus lajityypilliseen käyttäytymiseen. Lehmät kasvavat vapaana valoisissa pihatoissa ja pääsevät ulos jaloittelemaan myös talvella. Kesällä karja hoitaa arvokkaita joki- ja puronvarsinotkoja eri puolilla Salon seutua.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tons of Addons

Tons of Addons

Load up your own sections, themes and plugins using PageLines' one of a kind extension marketplace.
Responsive <span class="spamp">&</span> Mobile

Responsive & Mobile

Built from the ground up to look great on mobile devices. PageLines utilizes an advanced responsive framework.
Drag <span class="spamp">&</span> Drop

Drag & Drop

PageLines is a drag & drop framework that allows you to completely customize your website with drag & drop.